Selecteer een pagina

Portfolio

Super service, super kwaliteit, super professioneel, super vriendelijk, super mooi gewoon kortom super bedrijf!! echt een aanrader!!

T.J. BALLEMA

Wij zijn ontzettend tevreden met de door Michiel op maat gemaakte inbouw panelen en het verder installeren van de keuken. Echt super mooi geworden. Wat een vakman Top!

ARNO

Michiel is een vakman met een goed netwerk aan professionele collega's die aanvullende diensten kunnen verlenen die tijdens een verbouwing soms nodig zijn. Belangrijk is dat Michiel net zo lang doorgaat tot de klant tevreden is. Bij de opdracht verstrekking werd meteen goed meegedacht. Voor de inbouw van de keuken heeft Michiel al het leidingwerk voorbereid waarvoor later door de keukenleverancier de complimenten werden gegeven.

HENK SCHMIDT

Wij zijn heel tevreden met de prachtige kast die wij dankzij Michiel in onze woning hebben. Hij heeft ons geholpen met het ontwerpen van het meubel, waardoor de kast nu fantastisch staat bij de rest van ons interieur. Wij zijn erg blij met het resultaat!

ELKE BOS

Michiel Volmer is een top vakman. Hij heeft in ons huis een prachtige maatwerk kast gebouwd waar we heel blij mee zijn. Hij is flexibel en denkt goed mee in het ontwerp.

ROY SMEETS

Deze partij hebben wij meermaals naar tevredenheid bij onze clienten geïntroduceerd. Volmer projecten is deskundig betrouwbaar en veelzijdig. Van een op maat gemaakte kast (Michiel Volmer is ook gediplomeerd meubelmaker) tot een complete verbouwing. Onze clienten zijn allemaal zeer tevreden over het uitgevoerde werk en Michiel. THIE Makelaars Amsterdam

HELEN THIE