Selecteer een pagina

Werkwijze

De basis voor een succesvol meubelontwerp of verbouwing wordt gevormd door duidelijkheid, overleg en transparantie. De stappen die ik neem om hier aan te voldoen worden hier uitgelegd.

BRAINSTORMSESSIE

01

Mijn doel is u als klant te ontzorgen.

Een muurtje neerzetten, dat kan iedereen. Maar, nadenken over wat je allemaal kunt doen met dat ene muurtje, daar ga ik verder. Waar vaak de aannemer of timmerman stopt, blijf ik meedenken, ook tijdens de verbouwing. De affiniteit en ervaring met meubelmaken en verbouwingen maakt dat ik, samen met een team van professionele, gekwalificeerde, kundige mensen een mooi totaalpakket kan bieden. Ik zorg voor een strakke planning, waarbij het budget en de wensen goed in de gaten worden gehouden.

Planning

02

U heeft een idee, wellicht heeft u er voorbeelden bij in de vorm van foto’s uit een tijdschrift of van het internet. Samen werken wij uw idee uit tot een plan. Volmer Meubels, Interier & Montage ziet de mogelijkheden die uw huis heeft.

Ik combineer stijlvolle vormgeving met praktische en slimme oplossingen voor optimaal woonplezier en comfort.

Een voorbeeld van een schets op papier. Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

Een voorbeeld van een uitgewerkt ontwerp. Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

ontwerp meubels meubelmaker volmer

Het uitgewerkte ontwerp wordt verwerkt tot een mooie kast, klaar om ingebouwd te worden.

Realisatie

03

In mijn werkplaats heb ik alle machines tot mijn beschikking om de handgemaakte meubel- en interieurstukken te fabriceren.

De aflevering en montage van de producten verzorg ik volledig in eigen beheer, ondersteund door vakbekwame collega’s voor gespecialiseerde installatie en montage.

Bouwbegeleiding

04

Vanaf uw plannen en ideeën voor een verbouwing of renovatie wordt een proces gestart waarbij meerdere partijen betrokken zijn.

U staat (als particulier of bedrijf) in dit proces altijd centraal. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project met de juiste kwaliteitseisen binnen de afgesproken tijd en budget te realiseren. Met mijn kennis en ervaring regel ik voor u de planning, coördinatie, uitvoering en controle, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Ik zet de voordelen van bouwbegeleiding voor u op een rijtje:

 

  1.  Minder uitloop, minder kosten

Wanneer u uw woning laat verbouwen, liggen verspeelde tijd en te hoge kosten op de loer. Ik verzorg de volledige planning, waardoor alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Zo bent u er zeker van dat alles vlot verloopt.

  1. Minder zorgen

Bouwen of verbouwen kent verschillende fases met meerdere partijen, met voor u onbekende termen en situaties. Ik ken de valkuilen, waardoor ik snel en effectief kan inspelen op de situatie per fase.

  1. Beter resultaat

Door jarenlange ervaring ben ik een expert en heb ik een vertrouwd netwerk van bekende en betrouwbare partijen ontwikkeld waarmee ik samenwerk. Die combinatie maakt dat ik de bouw sneller maar ook met een kwalitatief beter eindresultaat lever.

Super service, super kwaliteit, super professioneel, super vriendelijk, super mooi gewoon kortom super bedrijf!! echt een aanrader!!

T.J. BALLEMA

Wij zijn ontzettend tevreden met de door Michiel op maat gemaakte inbouw panelen en het verder installeren van de keuken. Echt super mooi geworden. Wat een vakman Top!

ARNO

Michiel is een vakman met een goed netwerk aan professionele collega's die aanvullende diensten kunnen verlenen die tijdens een verbouwing soms nodig zijn. Belangrijk is dat Michiel net zo lang doorgaat tot de klant tevreden is. Bij de opdracht verstrekking werd meteen goed meegedacht. Voor de inbouw van de keuken heeft Michiel al het leidingwerk voorbereid waarvoor later door de keukenleverancier de complimenten werden gegeven.

HENK SCHMIDT

Wij zijn heel tevreden met de prachtige kast die wij dankzij Michiel in onze woning hebben. Hij heeft ons geholpen met het ontwerpen van het meubel, waardoor de kast nu fantastisch staat bij de rest van ons interieur. Wij zijn erg blij met het resultaat!

ELKE BOS

Michiel Volmer is een top vakman. Hij heeft in ons huis een prachtige maatwerk kast gebouwd waar we heel blij mee zijn. Hij is flexibel en denkt goed mee in het ontwerp.

ROY SMEETS

Deze partij hebben wij meermaals naar tevredenheid bij onze clienten geïntroduceerd. Volmer projecten is deskundig betrouwbaar en veelzijdig. Van een op maat gemaakte kast (Michiel Volmer is ook gediplomeerd meubelmaker) tot een complete verbouwing. Onze clienten zijn allemaal zeer tevreden over het uitgevoerde werk en Michiel. THIE Makelaars Amsterdam

HELEN THIE

WILT U WETEN WAT IK VOOR U KAN BETEKENEN?